Mi-e dat să văd în fiecare zi diferite situaţii: unele mai penibile decât altele. Acum vreo lună, dacă nu mă înşel am rămas perplexă la vederea unui cuplu. Era vreo 10 şi jumătate noaptea şi eu mă întorceam de la muncă. La un moment dat se urcă un cuplu plin de bucurie. Se aşează în faţa mea şi începe spectacolul: la început ea îi ia lui capul şi îl bagă între sânii ei. Când am văzut asta am rămas perplexă: pe asta chiar nu am mai văzut-o. După câteva minute în care încă mai eram în stare de şoc urmează lovitura numărul doi: îi ia mâna şi o pune pe un sân şi îi spune să strângă. Asta a adus de la sine un ţipăt din partea ei şi un râs hidos din partea lui. Eu deja eram buimacă de ce se întâmpla. Ei se amuzau teribil şi nu li se părea nimic neadecvat ceea ce făceau.
Şi ultima parte: el îşi plimba mâinile pe corpul ei în timp ce ea mima gesturile unei partide de …alea alea. S-au potolit….relativ în momentul în care au ajuns aproape de staţie şi au coborât.
Eu rămăsesem încremenită la văzul acestor lucruri. Ştiu că nu sunt genul de persoană care să îşi manifeste afecţiunea în public, dar …oamenii ăia au exagerat din toate punctele de vedere. Pe lângă faptul că toţi oamenii din ratb se uitau şi se cruceau, mai căutau şi ei atenţie.
Oricum gustul amar al nesimţirii unor oameni o să rămână mereu. Asemenea persoane nu ar merita pic de respect din parea celorlalţi. Să ajungi să te porţi ca o vedetă porno în mijlocul ratb-ului nu o să stârnească decât milă şi dispreţ din partea celorlalţi şi sub nicio formă nu o să audă: vaaai ce cuplu frumos!

Reclame