Când ajungi „vedetă” oamenii au prostul obicei să te judece, să fie gică contra. Este normal. Nu poţi fi pe placul tuturor. Dar să ajungi să îţi cumperi o armă doar ca să le arăţi unora că tu eşti ăl mai mare şi mai tare…mi se pare anormal. Încerc să înţeleg motivele care au dus la luarea acestei decizii, dar nu pot. Nu cred că există om care merită să primească drept răspuns la atacuri o rană de armă. Sunt împotriva armelor, mereu am fost şi o să fiu. Consider că sunt cea mai proastă invenţie- culmea este că numai folosite de oameni armele sunt periculoase.
Nu pot să înţeleg decizia acestui om şi nu văd de unde disperarea sa. Vrei să îţi aperi familia? Scuza asta mi se pare jignitoare. Acum poţi oricând scoate pistolul …doar pentru că x-ulescu s-a uitat mai urât la tine.
Nu cred că o să mai facă discernământ între o privire urâtă şi o ameninţare. Poate că dacă aş citi cu atenţie scuzele persoanei în cauză i-aş da pe ici colo dreptate, dar la prima vedere arma pare pentru persoanele care au ceva împotriva sa.

Reclame