Am citit aicipunctul de vedere al unui individ. De fapt al unui puşti de 16 ani. Mă amuză teribil cretinismul de care dă dovadă.

Care e problema ta stat român că mor eu cu p**a într-o c***ă,gura într-un joint şi cu mâna pe sticla de vodcă??

[p.s: din respect pentru cititori am decis să îl cenzurez].

Sinceră să fiu nu mă miră că are gândirea asta. Are 16 ani şi nu conştientizează că momentan creierul lui se află pe undeva prin chiloţeii spălaţi de mămica. Nu am de gând să îl educ şi să îi explic câtă suferinţă ar provoca familiei dacă l-ar pierde- deşi societatea ar fi încântată de pierderea unui prostînac precum acesta.
Mă amuză teribil articolul respectiv şi mai ales revolta pornită de puştiulică ăsta. Consider că în afară de nişte injurii aduse inutil unor oameni plodul ăsta netrecut de pubertate [probabil că acesta este şi motivul frustrărilor sale] acesta este incapabil de a aduce argumente mature care să susţină punctul său de vedere. [deja cer prea multe de la el.]
Singurele explicaţii pe care le dă sunt: că unde este libertatea? Că aşa vreau eu, că x, că y….seamănă cu scuzele pe care le aduceam eu în fragedă pruncie. Singura diferenţă este că nu mă foloseam de cuvinte atât de …urâte.
Desigur că acum ne ghidăm după principiul: fac ce vreau că doar sunt într-o ţară liberă,nu?

Reclame