Pe data de 1. 02 se împlinesc 4 ani de când o puştoaică din Galaţi a fost ucisă la un concurs de motociclism. Îmi amintesc cât de mediatizată a fost la acel moment tragedia. Sigur că domnii „motociclişti” luau apărarea criminalului şi îl scuzau. Nu dragilor, omul ăla a omorât un om nevinovat. Merită să putrezească în puşcărie. Nu am de ce să le găsesc scuze idioţilor care îşi iau motociclete şi mor din cauta lor. Să muriţi! Că asta meritaţi. Dintre toate mijloacele de transport motocicleta mi se pare cea mai afurisită. Să zic că era să dea unu pe motocicletă peste mine? Era semafor, verde şi tot el comenta. Când i-am zis vreo două de natură s-a calmat omul.
Motocicliştii sau cel puţin o mare parte din ei nu au limita bunului simţ. Recunosc că sunt şi unii civilizaţi, dar nu suficienţi. Majoritatea sunt nişte puşti abia scăpaţi de pubertate şi care vor să agaţe câte o pipiţă. „Vai tu fatăăăăă are motor!!! Şi se dă la mine..WOW!”
Pe lângă faptul că în afară de motor plozii ăia nu mai au nimic în cap mai pun şi vieţile altora în pericol. Sunt curioasă când o să se trezească o persoană să ia o măsură împotriva lor.
P.s: în cazul fetiţei: tipul a scăpat ieftin
primarul Galaţiului- care este oricum degeaba- a primit o amendă de 700 de ron pentru că a aprobat un asemenea eveniment fără să ceară mai multă protecţie
organizatorii au angajat un avocat care a spus: „câtă protecţie vroiaţi să existe într-un asemenea eveniment?”- l-aş întreba şi eu pe domnul avocat de cât cretinism ai nevoie să aperi nişte incompetenţi? Un asemenea eveniment presupunea înainte de toate protecţie… oare domnii organizatori ştiau câţi puşti aflaţi la pubertate participă?
criminalului îi doresc cât mai multe nopţi nedormite şi pe final nişte vene tăiate ca să scăpăm de prostia lui.

Reclame