Printre zecile de nimicuri prezentate la tv- aici mă refer la emisiunile de divertisment una singură îmi menţine interesul în viaţă. ApropoTV
Dacă în trecut-prin ’90- vedeam în Andi Moisescu un personaj mult prea enervant acum îl apreciez pentru dezvoltarea de care a dat dovadă. Sarcasmul subtil, uneori acid în exprimări dau dovadă de un om cu o valoare mult prea mare pentru postul la care se află. Sper că trustul PRO să nu facă niciodată proasta alegere de a pune capăt acestei emisiuni. Într-o ţară în care mai bine de jumătate din emisiuni nu fac decât să promoveze cocalarii, piţipoancele, pornografia, prostia, scandalurile şi scenele jenante ApropoTV a reuşit să stea cu fruntea sus şi să prezinte situaţiile comico-tragice într-un stil aparte. Un fel de „haz de necaz”.
De mai bine de un an îi urmăresc emisiunea în fiecare duminică şi nu regret acest lucru. Singurul lucru deranjant ochiului îl reprezintă reclamele…că deh! Aşa este la modă. Dar mă bucur că pe net nu fac aceeaşi greşeală şi mă pot bucura aproape o oră şi de lucruri inteligente.
De ce am scris articolul ăsta? Pentru că simţeam nevoia de a îndruma, măcar o persoană să devină fană a acestei emisiuni. Nu mă interesează părerile celor care mereu sunt Gică Contra, nu mă interesează dacă îl simpatizaţi sau nu pe prezentator, nu mă interesează dacă emisiunea depăşeşte limitele intelectuale ale unora, nu mă interesează dacă refuzaţi să vă uitaţi la emisiune. Vă spun doar că într-o ţară a emisiunilor cretine există o emisiune care le dă peste nas.
Felicitări domnule Andi Moisescu!
Mă înclin!
La revedere!

Reclame