Nu mă pricep la politică şi sper să nu învăţ niciodată cum stă treaba. Spun acest lucru din simplul motiv că mi se pare o piesă de teatru tragico-comică. Nu mă mai pasionează acest joc de cuvinte simplu.
Totuşi am citit zilele trecute într-un ziar cum „blonda lui Iri” l-a rugat pe Nati Meir să se întoarcă în lupta pentru preşedinţie. Culmea e că individul vroia să o facă purtătoare de cuvânt. ĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ!!! Poftim?!
Deci omul ăsta dă cu banul şi îşi alege purtătorul de cuvânt? Iniţial a fost hormonica, apoi zăvoranca şi acum asta?
Omului îi lipseşte o parte din ţigla de pe casă. Asta ar fi una la mână şi a doua ar fi: care ar fi înapoiatul mintal care l-ar vota pe ăsta? De fapt nu mă mai miră nimic din moment ce au fost votaţi şi unguri pentru primăriile din Bucureşti. Totuşi acest individ care dorea să fie preşedintele nostru habar nu are să vorbească corect româneşte. De ce să îl aleg? Deşi dacă ar fi să mă gândesc mai bine stau cam prost la capitolul alegere preşedinte. Băse a ratat „Oscarul” teatral de anul ăsta, Geoană e…cine e Geoană? :)) Crin Atonescu e omul din umbră…şiii…cine mai este? Să nu vă aud cu Becalli, Vadim sau alţi….nu nu alte personaje de acest gen.
Să revenim la blondă şi la Nati [numai mie mi se pare că numele său aduce a napolitane?!]
Eu nu o înţeleg pe duduia asta. Este atât de mult atrasă de moşi? De hotorogi impotenţi şi pedofili?! Eu una aş fi incapabilă să îi privesc pe oamenii ăştia…cel puţin Nati mi se pare un degenerat şi jumătate care îmi produce un disconfort stomacal instantaneu. Nu am nimic cu el, poate e ceva de capul lui, dar în ochii mei mereu o să pară o persoană libidinoasă…câh!
Şi totuşi duduia ce treabă are cu el? Vroia să intre în politică şi Iri nu avea cum să o ajute? Care este schema? Că în cazul ei sigur este o schemă :))

Reclame