Karl Lagerfeld: ”Femeile cu forme sunt interzise pe podium”

„Nimeni nu vrea să vadă femei cu forme pe podium. Grasele stau cu pungile de chipsuri în faţa televizorului şi critică manechinele spunând că sunt prea slabe”, a declarat designerul.

Aşa!!! Să recapitulăm: zilele trecute scriam despre anorexie şi deasemenea şi despre poponarii care îşi dau cu părerea.
Pentru subiectul referitor la paradele de modă se trezeşte individul ăsta să comenteze cum că numai „grasele care stau în faţa tv-ului şi mănâncă chipsuri” comentează cu privire la anorexicele alea de pe podium.
Nu dragul meu retardat! Ele sunt cele care încă nu conştientizează riscul la care se supun. Eu vorbesc de femeile care se luptă zi de zi cu natura organismului lor. Tu, animal reproducător, cum îţi permiţi să afirmi că noi, astea diferite de cele cu 90-60-90 o să îţi permitem să ne tratezi ca pe nişte lepre? Ce este atât de special podiumul ăla? În afară de nişte proaste cu un moş în partea dreaptă la braţ?!
Cică individul lucrează la Chanel. So?! Pe mine nu o marcă ma face să fiu independentă sau feministă. Nu o etichetă mă face să mă simt bine în nişte „jeans”-i mărimea XS.
Un angajat de-al ratatului a scris o carte despre respectivu:

Dacă vă îndoiaţi că Lagerfeld este un pedant, Maillard a confirmat acest lucru: „E un narcisist incredibil. Îi ia o eternitate să se pregătească dimineaţa, iar de la şedinţele foto ia fotografii pe care le expune peste tot, ca să se vadă”.

Hai să vă explic şi revolta mea atât de brutală şi … cu un limbaj neadecvat. Unul dintre lucrurile pe care nu le suport în lumea asta este să văd cum oamenii sunt generalizaţi datorită aspectului fizic. Unele au voie să fie cântăreţe pentru că îşi permit să îşi arate silicoanele din sutien, în timp ce altele nu deţin „ambalajul necesar”.
Bă mă leşi?!
O altă chestie care m-a frapat a fost cu o cunoştinţă de-a mea. Tipa super deşteaptă, dar cu forme mai evidente. Pe lângă ea una din piţipoancele rămase fără un sponsor. Ghiciţi cine a primit jobul?!
Prin urmare, datorită atitudinii unui ratat precum cel menţionat mai sus firmele angajează numai piţipoance cu o experienţă de nedescris în alte domenii decât cel menţionat în cv.
Felicitări dragul meu! Ai ajuns să fii mai jos decât un vierme stâlcit!

Anunțuri