Este a….am pierdut din păcate şirul zilelor cu regim, dar asta nu înseamnă nimic grav. Sunt foarte fericită mai ales că am slăbit 4 kilograme până acum. De mâine, în fiecare dimineaţă o să fac şi exerciţiile recomandate. Sunt oarecum îngrijorată de faptul că în acest caz nu o să mă ţin de ele aşa cum mă ţin de regim. Dar sper să mă motiveze posibilele rezultate. Nu sunt deloc vreo visătoare din aia care să creadă cu după două zile o să slăbesc încă 10 kilograme doar din exerciţii…Doamne fereşte NU! Dar ca să se vadă rezultatele pe o lună de zile trebuie să mă ţin de ele zi de zi.
Peste două luni o să încep şi un tratament pentru creşterea părului: vreau să revin la culoarea sa iniţială şi numai dacă o să crească o să se poată observa asta.
Aş vrea totuşi să îmi cumpăr şi o bicicletă ca să merg mai des prin oraş şi tot aşa, dar din păcate fondurile şi timpul necesar nu îmi permit acest lux. Sper să reuşesc ca până în luna Noiembrie să obţin nişte rezultate bune şi din regim şi din exerciţii.