Eu am una bucata problema cu o anumita categorie de femei. Imi displac, asta ca sa nu zic ca mi se par de-a dreptul dizgratioase, femeile trecute de cea de-a doua tinerete si care se imbraca… cum sa spun mai delicat…hai sa spunem ca mai mult nu sunt imbracate decat imbracate.
De curand am vazut doua babe [scuze, dar asta este adevarul] imbracate cu fuste mini. Nu zic ca le statea rau, aveau picioare cat sa o faca pe Tina Turner geloasa. Dar mama draga ai ajuns la varsta la care ai avea nepoti fara probleme si tu te imbraci cu fuste mini? Mi se pare cel ma scarbos lucru.
Una este sa fii eleganta si alta este sa te imbraci ca o paiata. Mi se pare scarbos cand vad cate o baba cu pantaloni mulati sau bikkini, iar de decolteurile pana la calcaie nu mai zic nimic. De ce nu vor aceste „doamne” sa constientizeze faptul ca hainele pe care ele le poarta nu concordeaza cu varsta lor.
Eram la supermarket si imi faceam cumparaturile. Imi fata mea una cu un corp de invidiat…mai mai ca imi venea sa o pisc de fund, dar in clipa in care s-a intors si am vazut ca avea in jur de 60 si ceva de ani am zis ca o sa ma rastesc la sireturi pe loc. Era de-a dreptul scarboasa!!! Fratele meu esti tacanita la cap? De ce nu te imbraci conform varstei? Esti frustrata ca nu mai ai 20 de ani? Sau ca la 20 de ani nu aratai ca acum?
Nu imi pot explica un astfel de comportament din partea lor. Am vazut suficiente batranele care aratau bine la corp si se imbracau mai frumos si mai elegant decat Regina Maria, dar na…fiecare cu piticii sai la cap.
Pana una alta incerc sa devin imuna la astfel de privelisti in speranta ca nu o sa raman cu sechele din cauza unor babe cu probleme la bibilica

Reclame