Am la munca o colega care nu are cel mai grozav nume de familie sau cel putin asta afirma ceilalti. Din pacate, dupa cum spuneam si zilele trecute, am unii colegi cam redusi mintal.
In fine! Si cum au aflat numele tipei au inceput sa rada de el. Din punctul meu de vedere mi se pare un lucru pe cat de pueril pe atat de stupid. Si un alt lucru pe care l-am auzit a fost acela ca „numele iti contureaza personalitatea”. O alta tampenie, dar desigur este strict punctul meu de vedere. Desigur eu am avut placerea de a discuta cu respectiva si mi se pare o tipa super, dar singurul ei defect este ca o afecteaza foarte mult vorbele rautacioase ale altora…vi se pare cunoscut genul de persoana?

O alta chestie: RALU…Cah! Mi se sculase parul din cap cand am auzit ca mi se spune asa. O singura duduie imi spune asa. Am atentionat-o spunandu-i ca ma cheama Raluca si nu RALU . M-a intrebat de ce ma deranjeaza si i-am zis ca la botez mama mi-a pus numele de RALUCA si ca de obicei reactionez foarte urat cand imi spune cineva asa. Dar na, sa presupunem ca nu stia.
P.s: individa asta e ciudata rau. Ma brusca sa o tin de mana…si desigur ca i-am raspuns foarte elegant: „tu te-ai tacanit la cap?? De unde si pana unde am ajuns sa ma tin de mana cu tine?!” Culmea e azi a vrut sa imi arate ca si-a facut special unghiile pentru mine: cu floricele. Cand spun special ma refer la dezgustul pentru manechiura pentru pitipoance. Raspunsul la vederea unghiilor? „Cat sunt de roz si de…”

Acum ca mi-am eliberat sufletelul pot sa va zic un lucru: ma bucur ca se apropie week-endul si pot sa dorm pana la 12 fara sa am mustrari de constiinta.

Anunțuri