Toţi prietenii mei ştiu că sunt o fană înfocată a filmelor. Urmăresc zilnic minim 3 filme: mai vechi, mai noi, comedii, dramă, desene, etc.
Dar în ultima vreme nu am mai văzut niciun film care să mă impresioneze cât să îl văd şi a doua şi a treia sau a zecea oară. Majoritatea au subiecte expirate, cu actori care nu dau randament sau pur şi simplu nu sunt realizate conform standardelor mele. DA! Eu mă uit la un film dacă îmi îndeplineşte standardele.
Aseară am văzut G- Unit. Am râs, m-am amuzat, dar o spus cu mâna pe inimă că nu este un film la care să mă mai uit şi a doua oară. Nu ştiu de ce. Au fost unele secvenţe foarte haioase, dar nu ştiu…nu e acel ceva.
De exemplu la Moulin Rouge m-am uitat de peste 10 ori şi încă mă mai uit. Este un film vechi de mai bine de 8 ani, dar sunt îndrăgostită până peste cap de el. Romeo şi Julieta un alt film cu vechime de care nu mă pot sătura. Şi lista continuă.
Din păcate nu mai văd aceeaşi calitate în noile filme de pe piaţă.
Mi-e dor de un film în stilul Hannibal care să mă ţină cu sufletul la gură şi multe altele de acest gen.
Acum o văd pe Megan Fox aplecată, pe Jolie în curul gol şi…cam atât. DA! Recunosc că nu sunt fană Fox sau Jolie pentru simplul fapt că mi se par nişte actriţe nu tocmai grozave şi cam „nenaturale”. Îmi permit să le critic munca pentru că într-un fel sau altul ăsta este rolul oricărei persoane care se duce la un film.
Mi-e dor de un film de calitate şi din păcate nu văd să scoată cei din această industrie un film care să aibă nişte standarde ridicate.

Anunțuri