BUUUNNN!!!Hai sa o luam cu inceputul: acum vreo doua luni mi-am luat un telefon. Tare mandra eram de el: micut, negru si simplu, exact cum imi place. De o luna de zile a inceput sa imi faca probleme.EEHHH ata ete! Asa sunt eu…mai stricacioasa.
Mi-am facut de dimineata curaj sa ma dau jos din pat si sa merg pana la magazinul orange de unde mi l-am luat ca sa il bage in service.
Toate bune si frumoase pana ajung la magazin: erau 10 oameni, dintre care numai 4 angajati. Surprinzator am fost nevoita sa stau la coada: MARTI la ora 8 juma.
EEEHHH!!! Ata ete! Nu e capat de tara.
Nimeresc la o duduie. Incep sa ii torn cate probleme imi face telefonul si ca vreau un service. Se uita asta prin telefonul meu [am uitat sa mentionez ca 15 minute am stat si m-am uitat la ea pentru ca era ocupata sa trimita la lume mesaje] si incepe sa tasteze la pc.
Deodata o aud:
„MMMM ai numai 15 numere de telefon in memorie? Dar ce are telefonul TAU?”
Am simtit ca ma apuca toate istericalele:
unu la mana: ce te freaca pe tine grija cate numere am eu in agenda?
si
doi la mana: de cand ai ajuns sa imi vorbesti la PER TU? Eu stiam ca pe client trebuie sa il respecti si totusi buletinul arata ca nu am 15 ani sa isi permita sa imi vorbeasca pe acest ton.
BUUUNNNN!!!Sa spunem ca este dimineata si nu i s-au trezit inca bunele maniere.
Cum stateam eu si ma uitam cand la podea, cand la moaca tipei vad pe biroul ei o oferta: „nu va suparati, dar cum sta treaba cu aceasta oferta a dumneavoastra?”
Sta asta, se uita debusolata la mine si imi spune: „ce oferta? Nu stiu despre ce vorbesti?”
Ii citesc calma anuntul si o aud: „Aaaahhh pai e cu un transfer de date, dar tu nu ai nevoie ca ai putine numere de telefon in agenda.”
Eu deja fierbeam…si POC am explodat: „poftim? Dar am zis ca este pentru mine? Acum nu mai am voie sa intreb?”
Tipa se uita la mine, zambeste si isi continua treaba inutila.
Eu mai aveam putin si saream peste tejghea sa ma bat parte in parte cu ea [:))]
„O sa puteti intra in posesia telefonului peste 15 zile”
„CAT????????????????????????????????”
„Pai sa stiti ca la alte firme stati si cate o luna”
„Dar nu ma intereseaza de alte firme.”
„Daca doresti iti pot da un telefon de la noi” [s-au dus pe apa sambetei manierele]
„DA! Si normal ca vreau. Totusi e vorba de 2 saptamani”
„Iti fac un proces verbal cu care sa vii cand iti ridici telefonul. Cu el si cu telefonul de la noi”- fraza asta mi-a repetat-o de peste 5 ori. Incepusem sa ma simt ca un copil retard.
Dupa aproape o ora am scapat si eu din chinurile la care m-o supus duduia cu pricina.
In concluzie, dragii mei de la ORANGE v-as sfatui sa va apucati sa va reeducati angajatii sau macar o parte din ei pentru ca dau dovada de o nesimtire fara limite.
P.s: Unde este regula cu clientul nostru, stapanul nostru? Sau asta se aplica numai pitzipoancelor de pe magheru si a domnilor la constum cu cravata?

Reclame