În lipsă de ocupaţie şi mai ales în lipsa unui somn sănătos m-am gândit să fac un joc: haideţi să aflăm cine e Jack Spintecătorul.
Ete la ce m-am gândit eu:
1. Trupul femeilor era mutilat în ultimul hal: medic? Eventual unul din domeniul chirurgiei- să presupunem că avea instrumentele necesare pentru a face o astfel de operaţie
2. Vârsta a doua: prea tânăr nu putea fi pentru că ar fi avut multe greşeli în ceea ce priveşte tăierea, poate că ar fi avut şi unele ezitări. Nici bătrân nu putea fi deoarece nu ar fi avut puterea necesară cât să elimine cu aşa uşurinţă o femeie.
3. Necăsătorit: iniţial am zis că e, iar crimele fiind dovada frustrărilor acumulate în timpul căsniciei, dar astfel de ieşiri ar fi stârnit suspiciunile soţiei. Fiind singur nu era nevoit să dea explicaţii nimănui de ce trebuie să vină sau să plece aşa de târziu.
4. Destul de bogat şi arătos: presupunem că acele doamne de companie nu l-ar fi acostat dacă era un beţivan cu hainele rupte.
5. Îşi alegea victime de o vârstă mai înaintată[victimele aveau între 41 şi 47 de ani]- puterea unei femei de 40 şi ceva de ani nu se poate compara cu a uneie de 20.
6. Avere: să presupunem că avea un cabinet medical personal- luarea instrumentelor dintr-un spital public ar fi ridicat nişte semne de întrebare.

Voi mai aveţi şi alte idei?
P.s: Cred că m-am ţăcănit :))

Reclame